top of page
_TK08063.JPG

Ligesom vi kender til den årlige hundedag i Tivoli som er en fast tradition, så havde min tidligere lokalforening; Gladsaxe Kaninforening og hele bestyrelsen gået sammen med Tivoli i nogle fantastiske kanin arrangementer. Vi fik arrangeret Kaninens dag i Tivoli (for første gang nogensinde med kaninhop og Danmarksmester i Kælekaniner)
Arrangementerne har været:  9 August 2015  -  17 April 2016  -  10 Juni 2017.

For året 2015 & 2017 Var det varmt og rigtig flot vejr. Himlen delvist blå som man kunne se. 
Mange turister, familier og venner stod i kø ved hovedindgangen allerede inden åbningstid. Om de besøgende i forvejen selv også havde kanin - eller blot ville stikke hovedet forbi nysgerrigt og kigge, så var vi flittigt besøgt.  Det var arrangeret kaninhop på scenen med deltagne erfarne hopkaniner fra de forskellige foreninger rundt i DK. Det tiltrak også en hel del familier. Børnene elskede og se de små kaniner hoppe over de udfordrende spring.
Kaninhop er lidt i sammenligning med agility, som er for hunde. 

Alle de 3 år havde jeg medbragt nogle unger fra egen avl, til skue og nogen til at kunne knappes. Det viste sig hurtigt og ha en positiv effekt på de besøgende. De små "opmærksomheds-magneter" tog ald fokus fra børnene og deres familier, og de var helt solgt, da de så dem, incl. en håndfuld Tivoli medarbejdere, én som ses på billedet til venstre. Flere spørgsmål blev så stillet mig vedrørende den variant jeg netop avler, og jeg svarede glædeligt. Der var flere tilstede hvorpå man kunne spørge om alt vedrørende kaniner. Og forfatteren af den nye danske "uptodate" bog i at holde kaniner: Jeg elsker min kanin, Tine Kortenbach, var også med, og fremviste sin udgivet bog og fremførte de gode elementer i bogen som man kunne få glæde af, uanset om man påtænkte at anskaffe sig kanin eller i forvejen havde. Mange billeder af vores fine japanertegnede racekaniner var også at finde i bogen, incl. hjemmeside link bagerst i bogen. Man kan købe den i landets boghandlere eller låne den på udvalgte biblioteker.

PR for de arrangerede kanin dage i Tivoli, kunne ses både på Tivolis kalender på deres hjemmeside, og på storskærmen ved plænen på dagen, blev skabt udfra et af mine professionelle billeder taget af mig, i fotostudie. Nemlig min Champion (Palaiologos).
Tivoli fik tilsendt en række billeder at vælge imellem, og de valgte her min flotte dreng.
Der blev givet tilladelse til at de måtte redigere og finjustere nogen ting og bruge det i forbindelse med dagen.

bottom of page