top of page

Siden er under ombygning

Vi sælger ofte kaninunger til både singler, par og børnefamilier, hvilket vores dyr netop også egner sig særdeles godt til.
De voksne kaniner vi bruger til avlen har et utrolig godt temperament, og deres sind videreføres til vores kuld, samt vi bruger meget tid på at socialicere kuldene tidligt så de bliver yderst tamme: søde, rolige og håndterbare kaniner.

Kaniner fremavlet hos os er nogle typiske søde, nysgerrige og livsglade dyr.
De er sunde, de er velpromotioneret og er alle blevet allerede fra fødslen tilvænnet menneske hænder.   Sekunder efter de er født kommer de i hænder lige kort, og så ellers hverdag 1-2 dange dagligt ifm. fodring og rengøring af bur. En kanin fra os har et sind kun de færreste kaninejere får glæden af at opleve. Dét tager udgangspunkt i den opvækst de har fået her fra inden de (evt.) kommer ud i nye hjem. Vi bruger meget tid på at socialisere dem så de er mere end normalt tamme. Hvordan de så fortsat udvikler sig i sind når de forlader os, er jo afhængi af hvordan (evt.) nye ejere er mod deres dyr, og hvorvidt de forstår dyrene. Mange forstår ikke sine kaniner til fulde, og det er dér kommunikationen mellem dyr og menneske går galt. Derfor er det vigtigt man sætter sig ind i hvordan man bør indrette sit hjem, hvad det kræver tildagligt og de daglige ting der høre med når man anskaffer sig en kanin. Et nye familiemedlem.

Vi er et mindre privat hobby opdræt af racekaniner i 3 racer: Dværgvædder, Franskvædder & Belgisk Kæmpe med lokation i Glostrup. Vi har en dyb passion for japanertegningen og går op i det med liv og sjæl.  Når vi indimellem fornyer vores linier med nye aner, er det typisk fra Tyskland, Holland eller Schweiz.

bottom of page