top of page

Fortrolighedspolitik

Denne fortrolighedserklæring afslører fortrolighedspraksis for  www.diamondchartier.wix.com/chartier .
Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv og opfordrer dig til periodisk at gennemgå denne side for at blive informeret om, hvordan vi beskytter de oplysninger, du videregiver til os.

 


Vi sælger INGEN kaniner til folk vi ikke får pr. automatik kontaktoplysninger på!
 


Køb - Hvilke typer oplysninger indsamler vi?
Aggregerede oplysninger om udførte transaktioner for køb af kanin unger.

Hvis du ønsker at købe en kanin herfra, indsamler vi oplysninger om købet eller transaktionen.

Det omfatter betalingsoplysninger, som eks. kontaktoplysninger (navn, adresse, postnummer, by, land).
Endvidere telefonnummer og mail adresse. Disse oplysninger bruger vi så vi kan kontakte dig hvis det er nødvendigt.

Vi bruger også dine oplysninger til at svare dig, hvis du kontakter os.


Hvordan bruger vi oplysningerne?
Vi videregiver IKKE nogen kontaktoplysninger fra dig til en tredjepart om nødvendigt, uden vi har henvendt os til dig først om tilladelse! Vi bruger udelukkende dine oplysninger af få - men simple grunde.

 • Til at vide hvor vi har solgt vore unger hen og til vores personlige system.

 • Til at kunne være behjælpelig, hvor nogle desværre oplever kaniner forsvinder (stjålne/bortløbne) fra deres hjem/have/gård etc., så ejeren efterlyser - og hvis de er heldige nogen finder dem, kan de da kontakte Danmarks Kaninavlerforening og spørge til hvem der har det angivne personlige avler nr. Ligeledes hvis fundne kaniner indleveres på de forskellige internater landet over skal disse steder tjekke op på tattoveringerne som det første. Danmarks Kaninavlerforning må godt informere jer, såfremt de har indhentet tilladelse fra avler iht. persondataloven.
  De skal altså have højre avler nummer fra jer oplyst på kaninen og så finder de i deres system frem til os, og spørger til videregive af vores kontaktoplysninger til jer (navn og mobil/email).
  Har i fået vores kontaktoplysninger fra Danmark Kaninavlerforening, skriver eller ringer i så til os og høre om den kanin det drejer sig om. Kun vi private avlere ved hvem den fremavlede kanin er ejet af, da det i ingen andre systemer vil stå, så vi må ej heller videre give kanin ejerens kontaktoplysninger uden at vi først har kontaktet vedkomne først om tilladelse.

  (Ved videresalg/ejerskifte kan vi ej hjælpe, med mindre at den oprindelige køber kontakter os omkring dette og gør os opmærksom på det, hvorpå vi selv må spørge nye ejer om kontaktoplysninger). Kaninerne er identificerbare alle (det kan sammenlignes med en slags CPR registre men for kaniner). I højre øre er avlerens nummer og i venstre øre dens personlige givne nummer.
  Derpå kan de "trackes" tilbage til ejer, og de heldige ejere kan da genforenes via øretatoverings systemet.


  NB:  HUSK, det er IKKE alle avlere der er lige gode til at have styr på deres systemer, papire m.m. Så vær påpasselig.

swirl.png
bottom of page